EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Gesztesi: Boldogan vezetem az új autómat

Gesztesi Károly különleges diétába kezdett fiával, hogy elég energiája legyen feladatai elvégzéséhez, ráadásul visszakapta a jogosítványát, és újra boldogan vezet. A színész ennek örömére autót is vett.

Gesztesi Károly remekül érzi magát a bőrében, rendszeresen edz fiaival, és ma már ismét a volán mögé ülhet. – Boldogan vezetem az új autómat – mondta a Lokálnak. A színész még a nyáron kijelentette, hogy amint visszakapja jogosítványát, új autót is vesz, a döntésben pedig a fiai segítették. Korábban taxival, BKV-val vagy sofőrrel járt, de mint mondta, ennek is meglátta a szépségét. – Egy ideig az anyósülésen ültem, leginkább hátul, és a különböző produkciókra is sofőrrel vittek. Bár hiányzott a vezetés, biztos voltam benne, hogy nem fogok sokat a volán mögött ülni. Sokszor inkább a tömegközlekedést választom, és bár nem akarom reklámozni a BKV-t, úgy érzem, jól működik. Nagyon könnyen el tudok jutni akárhová, az utazóközönség pedig kifejezetten élvezi, ha találkozunk – mondta Gesztesi.


Gesztesi Károly (Fotó: Máté Krisztián)

A színész egyébként remekül érzi magát a bőrében, és hogy ez így is maradjon, január elején úgy döntött, egy különleges diétával energetizálja a testét, hogy lendülete tavaszig kitartson. Mindebben fia, a 18 éves Márkó van segítségére, akivel hatvan napig közösen tesznek erőfeszítést. – Rengeteget olvasok az egészséges életmódról és táplálkozásról, így ezt a hatvannapos diétát is magam állítottam össze. Márkó fiam úgy döntött, hogy ő is szeretne formába lendülni, így együtt csináljuk végig, egy vicces gondolatot követően pedig azt is elhatároztuk, hogy addig a szakállunkat sem vágatjuk le. Március 3-án úgy fogunk kinézni, mint az ősemberek – nevetett Gesztesi, aki ez idő alatt is rengeteget turnézik.

– Mindenki azt gondolja, hogy nincs időm pihenni, de ez nem igaz. A vidéki utakra stábautó visz, így akármikor tudok aludni, relaxálni, vagy csak elmélyedni a gondolataimban. Nagyon élvezem ezt az időszakot, most nagyon jól vagyok!


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

  • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.