EUR: 323,43 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Gönczi Gábor: Most jött el az én időm Áron életében

Gönczi Gábor és párja, Ildi nyáron házasodtak össze, szerelmük gyümölcse, a már kétéves Áron pedig rohamosan cseperedik. A Tények műsorvezetője úgy érzi, végre igazi apává érett, hiszen még sosem érezte magát ennyire közel a kisfiához.

Gönczi Gábor és felesége, Ildi tavalyi éve nagyon mozgalmas volt. A családban kerek évszámokat ünnepeltek, nyáron összeházasodtak, és nászúton is voltak. A Tények műsorvezetője mindemellett dolgozott és koncertezett, így év végére saját bevallása szerint kissé elfáradt, de mint mondja, egy percet sem cserélne el.


– Pörgős év áll mögöttünk, de minden pillanatát élveztem. Nagyon örülök, hogy Áron végre belépett abba a korba, amikor azt érzem, hogy végre eljött az én időm is a kisfiam életében. Már egész mondatokban kommunikál, sokat tanul, napról napra fejlődik. Mivel ő az első gyermekem, én is először kóstolók bele az apaság újabb és újabb „ízeibe”. Korábban kizárólag Ildihez bújt, az anyai ölelés volt fontos számára, ami teljesen természetes, most azonban nyit felém, és minden játékkal, minden összenézéssel egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Beköszöntött az a korszak is, amikor éjszakánként áttelepül a mi ágyunkba, és hol egyikünk, hol másikunk karjai között alszik tovább. Ilyenkor még szorosabban benne vagyunk egymás világában, és ez csodálatos érzés – mondta büszkén a TV2 híradósa, aki a fordított munkarendje miatt – más családoktól eltérően – délelőttönként tud együtt lenni a gyermekével.

– Áron nagyon szeret társaságban lenni, éppen ezért néhányszor már elvittük bölcsibe, de megmondom őszintén, mi vagyunk, akik nem tudunk tőle elszakadni. Nekünk nehezebb, ha nincs otthon délelőtt, ő simán menne, ebben mi tartjuk vissza egy kicsit, de ezeket az éveket sosem kapnánk vissza. Szeptembertől mindenképp mennie kell óvodába, lehet, hogy addig egyáltalán nem rendszeresítjük a bölcsit.


Gábor sokszor azon tűnődik, hogy Áron inkább rá vagy Ildire hasonlít-e, egyértelmű választ azonban eddig sosem tudott adni. – Külsőleg hol rám, hol Ildire hasonlít, talán épp attól függ, hogy honnan süt a nap – mondta nevetve. – Mivel azonban Ildivel mi is hasonló személyiségek vagyunk, mindketten szeretjük a társaságot, imádunk utazni, és alapvetően Áron is ilyen, szóval biztosan a mi fiunk – tette hozzá megint nevetve.

Gábor és Ildi októberben házasodtak össze, a műsorvezető úgy érzi, szerelmük előtte és utána is töretlen volt, mégis közelebb kerültek egymáshoz az esküvő után. – Számomra fontos volt, hogy ne azt mondjam, hogy a barátnőmmel vagy az élettársammal nevelem a kisfiam, hanem a feleségemmel. Jó érzés, mélyebb és bensőségesebb, mint előtte, és igenis ereje van ennek az összetartozást kifejező szónak, nem is beszélve arról, hogy életre szóló élmény volt az esküvőnk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.