EUR: 322,63 Ft
CHF: 288,36 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Extra

Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, amikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját. 

Gór Nagy Mária karácsony előtt mesélt arról, hogy hamarosan unokája születik. A kislány néhány napja jött világra, a színésznő elsőként a Lokálnak mesélt a család legújabb tagjáról.


– Nagy öröm, hogy ismét bővült a családunk, ráadásul újra egy kislánnyal. András fiam is nagyon boldog, hogy édesapává vált. A kicsi egy magánkórházban jött világra, és szerencsére a szülésnél minden rendben volt – kezdte Mária a Lokálnak. A 71 éves színésznő még nem látta legkisebb unokáját, de tűkön ülve várja azt a pillanatot, amikor végre kezébe foghatja a picit.

– Épp vidéken voltam, amikor a férjem, Buda hívott, és azt mondta: „Drágám, gratulálok, újra nagyszülők lettünk.” Én pedig zokogtam a boldogságtól. Ez az érzés leírhatatlan. Sajnos azonban még nem tudtuk meglátogatni a kislányt, mert influenzajárvány van, és nem akarjuk megfertőzni őt. Időm sincs nagyon, mert épp vizsgaidőszak van a színitanodámban, a férjem pedig Erdélyben forgat. Amint ezeknek vége lesz, már rohanunk is a fiamékhoz. Tűkön ülve várom azt a pillanatot, amikor végre a karomban tarthatom a kicsit, ha rá gondolok, könnyes lesz a szemem – csuklott el a színésznő hangja.


Gór Nagy Mária igazi lányos nagymama. Nagyobbik fia, Tamás már három unokával ajándékozta meg: Lina 17, Fanni 14, Zsanna 12 éves. A színésznő pedig izgatott, hogy most újra babázhat. – Élvezem, hogy csupa lány vesz körül, és rettentően elfogult vagyok mindegyikükkel. Sokat jönnek hozzám, és én mindig valami finomsággal kényeztetem őket, közben pedig megbeszéljük az élet nagy dolgait. Olyan jó, hogy most egy pici is érkezett közénk, így újra tudunk babázni. És ki tudja, talán a jövőben egy kisfiú is lesz a családban – nevetett fel az immár négyszeres nagymama.

Kapcsolódó Cikkek