EUR: 323,25 Ft
CHF: 290,75 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Gundel Takács Gábor 28 év után is randizik a feleségével

Minden idők egyik legsikeresebb kvízműsorával tért vissza a TV2, tegnap ugyanis újraindult a Legyen Ön is milliomos! Gundel Takács Gábor vezetésével. A tévéssel az új kihívás mellett a családról és a szerelemről beszélgettünk.

(Fotó: Cser Dániel)

–Körülbelül 1500 vetélkedőn vagyok már túl, a műsor mégis egy új kihívás számomra. Mindig izgalmas ugyanis, ha a nézőknek már vannak korábbi szériákból emlékei, élményei, és ebből kifolyólag elvárásai is. Figyeltünk arra, hogy milyen kérdéseket tegyünk fel, noha a formátum a régi, a kultúra folyamatosan változik. Míg az én gyerekkoromban az általános műveltséget a színház, az opera, a könyvek és a filmek ismerete jelentette, addig ma már képben kell lenni a közösségi médiával és a népszerű sorozatokkal is. Éppen ezért az elmúlt hetekben több epizódot is megnéztem a Trónok harcából és az Agymenőkből, és bevallom nagyon élveztem – kezdte a Lokálnak Gundel Takács Gábor, aki úgy érzi, hogy a kvízjáték abszolút beleilleszkedik a televíziós pályafutásába, és örömmel tapasztalja, hogy az emberek is nagyon várták már a műsort.


– Többen megszólítottak úton-útfélen, hogy nagyon szeretik a Legyen Ön is milliomos!-t, várták már, hogy visszatérjen a képernyőre. Emlékszem mi magunk is szívesen néztük együtt a családdal, ilyenkor persze mindig kialakult egyfajta háziverseny, noha szerintem a kanapén mindenki okosabb, mint a stúdióban a székben ülve. Mi családon belül az általános műveltség terén meglehetősen vegyes társaság vagyunk, hisz a feleségem fogorvos, a nagy fiam jogász, a lányom a művészetekben van otthon, míg a kisebbik fiam sportoló. Ez azért alakult így, mert a feleségemmel hagytuk, hogy a gyerekek a saját útjukat járják, egész életükben próbáltuk azt megfigyelni, hogy melyikük miben tehetséges, és abban támogatni őket – mondta Gundel Takács Gábor, akit a munkája és a gyerekei mellett a felesége, Ágota éltet, immáron 28 éve.

– Azt szokták mondani, hogy ha a gyerekek kirepülnek, akkor a szülőknek egy új élet kezdődik. Mi azonban gyereknevelés közben is tudatosan kerestük a kettesben töltött perceket, gyakran jártunk színházba, vagy egy kéthetes utazás is belefért az életünkbe. Erre azért fontos odafigyelni,  hogy 20 év után ne az legyen, hogy felneveltünk három szuper gyereket, de arról már fogalmunk sincs, hogy ki is a másik valójában. Most, hogy a gyerekek már felnőttek, egy kicsit újra hódolhatunk a saját hobbijainknak, és persze több idő jut egymásra is – tette hozzá a tévés, akit a nézők minden hétköznap este láthatnak a TV2-n.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.