EUR: 322,27 Ft
CHF: 287,27 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb III.kerület

Gyerekeket, szülőket és nagyszülőket is várnak a Fitt Családi Percekre

Az óbudai FittMóka mozgalom megálmodója, Kozma Zsuzsa kilenc éve végzi Óbuda-Békásmegyer 23 óvodájának húszezer gyermekével a saját dalain alapuló fejlesztőtornáját, amely az önkormányzat támogatásával ingyenesen látogatható. Január 26-án 16–19 óráig a Kerék Általános Iskola és Gimnáziumban várják a Fitt programokra a családokat.

Kozma Zsuzsanna fitneszedző, zenepedagógus, FittMóka-mester, fitnesz magyar bajnok 48 évesen, két gyermek édesanyjaként negyed évszázada azon munkálkodik FittMóka zenés tornaprogramjával, hogy 0–104 éves korig minden korosztályt az egészséges életmódra ösztönözzön a saját maga írt és előadott dalaira megtanított kéz- és lábgyakorlatokkal.


– A 10. Óbudai FittMóka Fitt Családi Percek rendezvény célja a kerületben élő nagyszülők, szülők és gyermekek egészséges életmódra ösztönzése az egyedülálló zenés tornaprogrammal. A családi tornán tanultakat minden generáció gyakorolni tudja otthonában a mindennapokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.