EUR: 333,62 Ft
CHF: 303,98 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb III.kerület

Gyerekeket, szülőket és nagyszülőket is várnak a Fitt Családi Percekre

Az óbudai FittMóka mozgalom megálmodója, Kozma Zsuzsa kilenc éve végzi Óbuda-Békásmegyer 23 óvodájának húszezer gyermekével a saját dalain alapuló fejlesztőtornáját, amely az önkormányzat támogatásával ingyenesen látogatható. Január 26-án 16–19 óráig a Kerék Általános Iskola és Gimnáziumban várják a Fitt programokra a családokat.

Kozma Zsuzsanna fitneszedző, zenepedagógus, FittMóka-mester, fitnesz magyar bajnok 48 évesen, két gyermek édesanyjaként negyed évszázada azon munkálkodik FittMóka zenés tornaprogramjával, hogy 0–104 éves korig minden korosztályt az egészséges életmódra ösztönözzön a saját maga írt és előadott dalaira megtanított kéz- és lábgyakorlatokkal.


– A 10. Óbudai FittMóka Fitt Családi Percek rendezvény célja a kerületben élő nagyszülők, szülők és gyermekek egészséges életmódra ösztönzése az egyedülálló zenés tornaprogrammal. A családi tornán tanultakat minden generáció gyakorolni tudja otthonában a mindennapokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.