2019. június 26., szerda
János, Pál

Külföld

Gyerekeknek népszerűsítették az abortuszt

Sokkoló videót tett közzé a HiHo Kids nevű YouTube-csatorna. A legújabb klipjükben gyerekeket ültettek le egy feminista nővel, aki az abortuszra próbálja ösztönözni őket – írta a 888.hu.

A műsorba meghívott Amelia Bonow, büszkén és nyíltan vállalja, hogy feminista és abortuszpárti, és nézeteit most elmondhatta iskolás gyerekeknek is. A beszélgetés során kiderül, hogy a nő korábban teherbe esett, ugyanis nem védekezett partnerével, majd kifejti, hogy az abortusz volt az egyetlen megoldás számára. Bonow a beavatkozást egy egyszerű fogászati kezeléshez hasonlította.


– Tényleg azt akarjuk, hogy sok gyereke legyen az embereknek? – tette fel a költőinek szánt kérdést a feminista. Egyébként egy normális világban erre egy határozott „igen” a válasz.

Egy kisfiú az örökbeadás lehetőségét is felvette, de az öntudatos abortuszpárti ezt is visszautasította.

Bonow annyira elkötelezett a terhességmegszakítás iránt, hogy az angol „ABORTION” (abortusz) szót is magára tetováltatta, az alsó ajkára. A nő egyébként egy mozgalmat is létrehozott, ugyanis szerinte mindenkinek el kellene büszkélkednie a saját abortuszával.

Kapcsolódó Cikkek