EUR: 328,34 Ft
CHF: 301,13 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

Hadházy Ákos, a versenyfetrengő

Versenyfetrengőknek nevezte egykori párttársait és a többi ellenzéki politikust Sallai Róbert Benedek korábbi LMP-s országgyűlési képviselő.

Mint ismert, az ellenzéki képviselők – köztük Hadházy Ákos és Szél Bernadett volt LMP-s politikusok – decemberben berontottak a köztévé épületébe, ott pedig szánalmas és vicces bohóckodásba kezdtek. Hadházy például egy lépcsőn próbált átmászni, majd a földre feküdt.


Sallai véleménye azért is érdekes, mert korábban az LMP egyik zárt ülésén állítólag megütötte Hadházyt. Sallai akkor tagadta az ütést, de a fizikai kontaktust elismerte, ugyanakkor azzal vádolta Hadházyt, hogy szimulál. Sallai ma már szégyelli magát, hogy a munkájával ilyen embereknek segített mandátumhoz jutni.

Szerinte „ilyen ellenzéki politikusokkal nem hogy ’22-ben, de ’26-ban, ’30-ban sem lesz leváltva Orbán”.


Versenyfetrengők A szokottnál kicsit később keltem. Éjszaka egy szakmai kiadványt írtam, későn feküdtem. Hét körül…

Gepostet von Sallai Róbert Benedek am Samstag, 5. Januar 2019

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

 • A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjának engedélyezéséről és a sertéspestis elleni sikeres magyar intézkedésekről tárgyaltak Budapesten a thaiföldi agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a képviselői – közölte a KKM csütörtökön az MTI-vel.

 • Magyarország versenyképességében rejlik az ország hosszú távú sikerének kulcsa

  Magyarország versenyképességében rejlik az ország hosszú távú sikerének kulcsa

  Magyarország, a magyar gazdaság versenyképességében rejlik az ország hosszú távú sikerének kulcsa, éppen ezért az alkotó, értékteremtő ember a magyar nemzet legnagyobb értéke – hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Budapesten, mielőtt állami kitüntetéseket adott át az államalapítás, augusztus 20-a alkalmából.

 • Újra indul Szolnok Fidesz-KDNP-s polgármestere

  Újra indul Szolnok Fidesz-KDNP-s polgármestere

  Szalay Ferenc, Szolnok jelenlegi és immár a negyedik ciklusát töltő Fidesz-KDNP-s polgármestere lesz ismét a kormánypártok jelöltje a Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyén – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a Fidesz-KDNP-pártszövetség helyi jelöltjeit bemutató csütörtöki szolnoki sajtótájékoztatón.