EUR: 317,63 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Hadházy Ákos, a versenyfetrengő

Versenyfetrengőknek nevezte egykori párttársait és a többi ellenzéki politikust Sallai Róbert Benedek korábbi LMP-s országgyűlési képviselő.

Mint ismert, az ellenzéki képviselők – köztük Hadházy Ákos és Szél Bernadett volt LMP-s politikusok – decemberben berontottak a köztévé épületébe, ott pedig szánalmas és vicces bohóckodásba kezdtek. Hadházy például egy lépcsőn próbált átmászni, majd a földre feküdt.


Sallai véleménye azért is érdekes, mert korábban az LMP egyik zárt ülésén állítólag megütötte Hadházyt. Sallai akkor tagadta az ütést, de a fizikai kontaktust elismerte, ugyanakkor azzal vádolta Hadházyt, hogy szimulál. Sallai ma már szégyelli magát, hogy a munkájával ilyen embereknek segített mandátumhoz jutni.

Szerinte „ilyen ellenzéki politikusokkal nem hogy ’22-ben, de ’26-ban, ’30-ban sem lesz leváltva Orbán”.


Versenyfetrengők A szokottnál kicsit később keltem. Éjszaka egy szakmai kiadványt írtam, későn feküdtem. Hét körül…

Gepostet von Sallai Róbert Benedek am Samstag, 5. Januar 2019

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.