EUR: 317,01 Ft
CHF: 279,40 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Hadházy zokniján röhög a fél ország

Az egész internet Hadházy Ákoson, az LMP korábbi társelnökén nevet, aki egykori párttársával, Szél Bernadettel hétfőn „költözött be” ismét az MTVA Kunigundai útjai székházába.

A ma már független képviselők decemberben egyszer már előadtak egy valóságshow-ba illő színészkedést. Akkor Hadházy egy lépcsőn próbált átmászni, hogy bejusson egy stúdióba, az internet népe el is nevezte Pókembernek. Most pedig a politikus lyukas zoknija adott okot a nevetésre. A politikusok ugyanis a tévészékházban aludtak, Hadházy levette a cipőjét így láthatóvá vált az igénytelensége. Az esetről több internetes mém is megjelent.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.