EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,68 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Külföld

Hajléktalan migráns támadt az idős nőre

Hajléktalan migráns támadt rá egy saját otthonában tartózkodó idős nőre a franciaországi Orleans-ban.A 38 éves Jaouad Choali a nyitott ablakon keresztül hatolt be a lakásba, ahol kést szorított a nő nyakához, és azt üvöltötte, hogy megöli, ha nem lesz az övé. A rendőröket a szomszéd riasztotta, aki felfigyelt a hangoskodásra. Szerencsére a nőnek nem esett baja, ugyanis ki tudott tartani, amíg a hatóságok a helyszínre érkeztek. A támadó bevallotta, hogy naponta megiszik 8-10 üveg sört, és két marihuánás cigarettát is elszív. Elmondása szerint csak fürdeni és enni szeretett volna. Choali ismert volt a rendőrök előtt, ugyanis már 12 alkalommal elítélték.

Közben a calais-i migránsdzsungel mellett háromméteres falat építenek egy benzinkút köré, ahol az embercsempészek folyamatosan migránsokat akarnak feljuttatni a Nagy-Britanniába tartó kamionokra.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A Nap képe: ArcMás

  A Nap képe: ArcMás

  Gigantikus képek díszítik Moszkva nyugati elővárosában a panellakások falait, ahol graffitiművészek festményei kápráztatják el az embereket.

 • Baktérium pusztítja az elsüllyedt Titanicot

  Baktérium pusztítja az elsüllyedt Titanicot

  Jelentősen romlott az 1912 óta az Atlanti-óceán mélyén nyugvó Titanic állapota. Az első útján egy jéghegynek ütközött és elsüllyedt luxushajó maradványait 14 év után először kereste fel augusztus elején egy expedíció, amely nagyfelbontású képeket készített a roncsról.

 • Életeket követelt egy villámcsapás a lengyel Tátrában

  Életeket követelt egy villámcsapás a lengyel Tátrában

  Hirtelen kitört viharban négyen életüket veszítették, és csaknem százan megsérültek csütörtökön villámcsapásoktól a lengyel Tátrában, folyamatban vannak a mentőakciók – adta hírül legfrissebb jelentésében a lengyel közszolgálati televízió (TVP Info).