EUR: 318,16 Ft
CHF: 280,66 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Hajrá, Fucsovics!

Vajon Fucsovics Márton a ma kezdődő Australian Openen túlszárnyalhatja tavalyi sikerét, amikor a nyolcaddöntőben Roger Federer állította meg? A ranglistán 35. teniszező legalábbis erre készül.

Kor: 26 éves

Magasság/súly: 188 cm/82 kg

Első világranglista-helyezés: 1611. (2008. július 21.)

Elnyert pénzdíjak: 500 millió forint

Kedvenc játékosa: Roger Federer és Marat Szafin

Kedvenc étel: steak és hamburger

Babos címvédőként lép pályára

Babos Tímea a páros címvédőjeként léphet pályára Melbourne-ben, s nem okozna nagy meglepetést, ha a francia Kristina Mladenovics oldalán újabb Australian Open-trófeát vinne haza. Sajnos egyéniben nem igazán megy neki a szezon elején, az aucklandi és a hobarti tornán is az első fordulóban búcsúzott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Az olaszországi Coneglianóban megrendezett Európa Kupán kezdték a nemzetközi szezont a magyar kick-boxosok. A több korosztály számára kiírt Golden Glove elnevezésű versenyen – ahová közel 1500-an neveztek – a 22 résztvevő nemzet közül Magyarország a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton.

 • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

 • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.