2019. június 20., csütörtök
Rafael

Külföld

Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

Donald Trump amerikai elnök óriási hamburgerpartit rendezett a Fehér Házban. Az elnök azért szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, mert a Fehér Ház személyzetének többsége egy kormányzati leállás miatt épp szabadságon van.

– Van pizza, 300 hamburger, sok-sok sült krumpli, az összes kedvenc kajám. Amerikai gyorsételeket rendeltünk, én magam fizettem. Sok nagyon nagy ember jön vendégként, akik szeretnek enni, ezért úgy gondoltam, hogy mulassunk egy jót – mondta Trump mikor az amerikai főiskolai futballbajnokság győztes csapatát fogadta.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Novák Katalin: A magyarok és a németek szövetségesek

    Novák Katalin: A magyarok és a németek szövetségesek

    A magyarok és a németek között szövetség köttetett harminc évvel ezelőtt a határnyitáskor és a berlini fal leomlásakor – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, a Magyar-Német Ifjúságért Egyesület (Jugendwerk) új irodájának megnyitóján.

  • Visszatért a farkas Hollandiába

    Visszatért a farkas Hollandiába

    Visszatért a farkas Hollandiába két évszázaddal az után, hogy a vadászat miatt kihalt a faj a térségben – közölték csütörtökön holland illetékesek.