EUR: 325,77 Ft
CHF: 294,35 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Hat hét elvonóra ment Curtis

Curtis a hét elején beismerte kábítószer-függőségét és hogy egyedül nem tud vele leszámolni, ezért még a héten befekszik egy rehabilitációs központba.

A rapper szerda este közösségi oldalán bejelentette, hogy hat hétig nem lesz elérhető. „6 hét múlva jövök! Köszönöm mindenkinek aki velem van” – írta a rapper, akiért menyasszonya és családja mellett rajongói és magyar sztárok is szurkolnak. A történtek ellenére még egykori zenésztársa és barátja, Majka is bízik abban, hogy Curtis végleg le tud számolni a drogozással.

(Instagram)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.