EUR: 333,62 Ft
CHF: 303,98 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb XVIII.kerület

Hat sérült a mentőbalesetben

Mentő- és személyautó ütközött a XVIII. kerületi Üllői út és Lakatos utca kereszteződésében múlt szombat délután. A balesetben hatan megsérültek.

Totálkáros lett a személyautó
MTI/Mihádák Zoltán

Egy Pest megyei településen lévő kisgyerekhez siető szirénázó mentőbe rohant bele egy személyautó szombat este a kerületben. A mentő az ütközést követően a síneken állt meg, a villamosforgalmat autóbuszok pótolták. Másnap reggel még mindig nem működtek a lámpák a kereszteződésben. Az autóban utazókat csak feszítővassal tudták kiszabadítani, a család minden tagja kórházba került, és a mentőautó személyzete is megsérült.

A villamos síneken kötött ki a mentő
MTI/Mihádák Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.