EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,30 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Hatalmas pókot találtak Budán

Szerda este félelmetes felfedezést tettek Budán. Egy XI. kerületi irodában óriási riadalmat keltett egy szongáriai cselőpók, amelynek csípése a lódarázséhoz hasonló. 

Nem meglepő, hogy hatalmas pánik tört ki az iroda dolgozói között, akik komoly veszélynek voltak kitéve. Szerencsére egy bátor nő megfogta és bedobozolta a ritka és védett pókot, így annak nem esett bántódása. Többen úgy vélték, hogy az állat egy tüskéskezű álfarkaspók (Zoropsis spinimana), így az Állatmentő Liga hiteles szakértői véleményt kér.

Fotó: Állatmentő Liga

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.