EUR: 323,95 Ft
CHF: 292,31 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Egyéb Miskolc

Határtalan Napok a színházban

Február 7–9. között ismét a határon túli kultúráé lesz a főszerep a Miskolci Nemzeti Színházban. Három napon át a színház, a zene, a képzőművészet és irodalom lesz a középpontban Miskolcon, a Határtalan Napok rendezvénysorozaton, ahol idén Szatmárnémeti lesz a vendég.

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata változatos műfajokban mutatkozik be a háromnapos fesztiválon. A dzsungel könyve című musical felhőtlen szórakozást ígér minden korosztálynak. A Tévedések vígjátéka a szerepcserék, alaktévesztések lehetőségeit fergeteges dramaturgiával kidolgozó korai Shakespeare-darab. Hatházi András és Tom Dugdale előadása, a Tizenöt próbálkozás a színészetre, a színész tudathasadásos állapotáról mesél – estéről estére szüntelenül hazudunk és igazat mondunk.


Gyerekek és felnőttek kedvence a Dzsungel könyve – Fotó: MNSZ

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata és a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház közös produkciója, a Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc című kortárs darab lehengerlő humorral beszél aktuális társadalmi problémákról.

Fergeteges dramaturgiával, operál a Tévedések vígjátéka – Fotó: MNSZ

A programban több színházi előadás mellett képzőművészeti kiállítás és irodalmi est is szerepel, így mindenki megtalálja a kedvére valót.

Kapcsolódó Cikkek