2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Havas Jon szobrát vitte haza Harington

A Trónok harca forgatásának már vége, a stáb néhány tagja azonban emlékül hazavitte a díszlet és a jelmezek egy részét. A Havas Jont alakító Kit Harington például egy méretes mementót választott. A színész a BBC egyik rádióműsorában azt mondta, már a házába szállíttatta a saját magáról – vagyis Havas Jonról – mintázott szobrot, amelyet az utolsó évad előzetesében is lehetett látni. Harington azzal viccelődött, hogy ő volt egyedül olyan narcisztikus, aki meg akarta tartani a karakteréről készült szobrot, amelyet egyébként szökőkúttá vagy ivókúttá tervez alakítani.

Profimedia, Backgrid UK

Profimedia, Landmark

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.