EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,30 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Hazudott a Jobbik! Szávay és Staudt továbbra is a frakció tagja

A zsidózó Szávay István és a súlyos bűncselekmény gyanújába keveredő Staudt Gábor még tavaly decemberben tett ígéretet arra, hogy távoznak a pártból, de ígéretük ellenére továbbra is tagjai az Országgyűlésnek.

2018. december 31-i hatállyal – ígéretemnek megfelelően – visszaadom országgyűlési képviselői mandátumomat a Jobbiknak, annak a közösségnek, amelynek bizalmából azt nyolc és fél éven keresztül betölthettem – mindezt Szávay István írta még Facebook-oldalára decemberben, amikor nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amin egy „kampós orrú rohadékról”, egy „büdös zsidó” leveréséről beszélt – írja az Origo.


A parlament.hu adatai szerint viszont az antiszemita Szávay a mai napig a Jobbik-frakció tagja.

Mint arról már mi is beszámoltunk, Szávay István egy általa zsidó származásúnak tartott nő megverésével dicsekedett párttársainak egy hangfelvétel szerint.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.