EUR: 321,96 Ft
CHF: 283,47 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Belföld

Helyreigazító közlemény

A 2018. november 26. napon megjelent „A Szeviép-botrány kulcsfigurája: Ujhelyi sofőrje, akiről Botka gondoskodott” című cikkünk bevezetőjének végén valótlanul híreszteltük, hogy Báló Tamás, aki korábban a Szeviép Zrt. 100 %-os tulajdonában álló Biztonsági Üzem Kft. ügyvezetője és Ujhelyi István sofőrje volt a bírósági tárgyalásán „nem emlékezett a pénz sorsára”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Borsa Brown: Gyalázat és hit

  Borsa Brown: Gyalázat és hit

  A modern kor emberének érthetetlen és megfejthetetlen, miként lehet autó, számítógép, elektromosság nélkül élni, és elutasítani minden kényelmet, amit a technológia kínál. Az amishok úgy élnek, mintha egy véget nem érő történelmi film forgatásán lennének, nem csoda, hogy mindig különös figyelemmel tekintett rájuk a világ.

 • Egri csillagok az Arénában

  Egri csillagok az Arénában

  A magyar történelem sikersztoriját, az egri vár 1552-es, török túlerővel szembeni győzelmét dolgozza föl Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye.

 • Kunhalmi tényleg nem tud helyesen írni

  Kunhalmi tényleg nem tud helyesen írni

  Most már jogosan merül fel a kérdés, hogy áll-e bármiféle tudatosság a szocialisták helyesírási zavarai mögött, –  vagy csak szimplán ennyire hülyék – ugyanis a lingvisztika királynőjének, Kunhalmi Ágnesnek ismét sikerült egy kínos hibát vétenie húsvéti posztjában.