EUR: 337,28 Ft
CHF: 315,39 Ft
2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Belföld

Helyreigazító közlemény

A 2018. november 26. napon megjelent „A Szeviép-botrány kulcsfigurája: Ujhelyi sofőrje, akiről Botka gondoskodott” című cikkünk bevezetőjének végén valótlanul híreszteltük, hogy Báló Tamás, aki korábban a Szeviép Zrt. 100 %-os tulajdonában álló Biztonsági Üzem Kft. ügyvezetője és Ujhelyi István sofőrje volt a bírósági tárgyalásán „nem emlékezett a pénz sorsára”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ugrásszerűen nőtt a kistermelői piacok száma

  Ugrásszerűen nőtt a kistermelői piacok száma

  A helyi termelői piacok száma hét év alatt a két és félszeresére, 117-ről 298-ra emelkedett – mondta az agrárminiszter szombaton Nagykőrösön. Nagy István szerint ez a vidék saját erőforrásainak fokozott használatát és munkaerő megtartó erejét jelenti.

 • Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje

  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje

  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje, Európának olyan klímapolitikát kell folytatnia, amely nem a legszegényebb országokra terheli a klímasemleges gazdasági átállás költségeit – jelentette ki Varga Judit igazságügy-miniszter a Politico című, európai ügyekkel foglalkozó hírportálon megjelent véleménycikkében.

 • Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

  Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

  Rátelepedtek és üzletággá fejlesztették a fogvatartottak és elítéltek kártérítési rendszerét a “balliberális körökhöz és a Soros-hálózat által finanszírozott” ügyvédi irodák – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.