EUR: 323,42 Ft
CHF: 291,72 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Hódmezővásárhely

Hiába szavazta meg a közgyűlés, elmaradtak az útfejlesztések

Nem hajtotta végre Márki-Zay Péter polgármester a Járható Vásárhely Program közgyűlés által elfogadott határozatát. Többek között ezt is kifogásolták azok, akik felkeresték a két helyi fideszes önkormányzati képviselő, Hegedűs Zoltán és Kószó Péter fogadóóráját.

Szociálpolitikával és népjóléti ügyekkel sokan fordultak Kószó Péterhez, míg a városfejlesztési, városüzemeltetési és parkolási kérdésekkel Hegedűs Zoltánt kereshették az érintettek. A Fidesz vásárhelyi frakcióvezetője azt mondta: a tram-train beruházás miatt kialakult közlekedési anomáliák mellett szóba került az is, hogy elmaradtak a helyi útfejlesztési beruházások.


Hegedűs Zoltán képviselő, a vásárhelyi Fidesz frakcióvezetője és dr. Kószó Péter képviselő

Hegedűs Zoltán erről részletesen így nyilatkozott: „A Halász utcából is jött egy panaszos, aki azt kifogásolta, hogy nem készült el a Halász utca felújítása. Illetve, hogy a Zrínyi utca páros oldalán is borzasztóan rossz a járda. Elmondtam neki, hogy mi ezt megterveztük, a márciusi közgyűlésen pedig elfogadtuk a Járható Vásárhely Programot. Ez közel egymilliárd forint értékben többek között a Halász utca és még mellette 39 utca, a Zrínyi utca mindkét oldala és emellett még 19 utca járdájának a felújítását jelentette volna, de a polgármester ezt a határozatot sem hajtotta végre. Nem jutottunk el a tervezésig, még a közbeszerzés kiírásáig sem, pedig a befejezés határideje 2018. december 31-e lett volna.”

Több tucat utca és járda újulhatott volna meg a Járható Vásárhely Programnak köszönhetően

Kapcsolódó Cikkek