EUR: 323,43 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Hölgyeim! Az egyik Charme-fiú még szabad…

A zenészek szinte minden nap ki vannak téve a kísértésnek, hisz a rajongók népes táborában jócskán akadnak csinos nők is. A Charme duó egyik tagja, Fehér Attila még keresi az igazit, társa, Jáger Gyula viszont már foglalt: kedvese, Ildikó hosszas beszélgetések során ejtette rabul Gyula szívét. A művész a jelen erejében hisz, így örök szerelem helyett megélt pillanatokat ígér kedvesének.

A fiam a mindenem


Rengeteg női rajongó kíséri figyelemmel a frissen alakult Charme együttes munkásságát. A gyors siker nem véletlen, a Charme mindkét tagja régóta jelen van a hazai könnyűzenei élet palettáján: Fehér Attila korábban a Step fiúzenekar tagja volt, Jáger Gyula pedig a Dolly Plusssz együttesében énekelt. Fehér Attila egyelőre még keresi az igazit.

– Rengeteget dolgozom, és általában éjszakánként – mondta Attila – ezt a fordított életet kevesen viselik el. Így egyelőre még nem találtam meg életem nőjét, de abban bízom, valamelyik koncerten találkozom azzal, akivel el tudom majd képzelni az életemet.


Attila hozzátette: kevés szabadidejét igyekszik 13 éves fiával tölteni, aki nagyon fontos szerepet tölt be a zeneszerző életében. Így annak a hölgynek, aki Attilával szeretne közös jövőt, ezt mindenképpen figyelembe kell vennie.

Semmit sem akartunk elkapkodni

Jáger Gyula, a zenekar másik tagja már rátalált a szerelmére, egy fellépés után kezdtek el levelezni egymással.

– Mindkettőnket értek már csalódások, így semmit sem akartunk elsietni – mondta Ildikó, aki a Flipper Öcsi emlékkoncerten pillantotta meg Gyulát a színpadon. – Hetekig leveleztünk és beszélgettünk, mielőtt találkoztunk volna. Olyan érzés volt, mintha már évek óta ismernénk egymást. Aztán egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy egymásba szerettünk.

Gyula számára nagyon fontos, hogy a kedvese képes őt támogatni mindenben.

– Az életemben a zene a legfontosabb és eddig még egyetlen nőnek sem sikerült elfogadnia ezt a tényt – vette át a szót Gyula. – Ildikó lényéből azonban árad a szerelem és az elfogadás. Nem akar megváltoztatni engem, vagy rám erőltetni dolgokat. Szereti a közös időtöltéseket, de feltalálja magát egyedül is. Egyszerű vele az élet és ez nagyon fontos dolog!  

Az énekes elárulta, több munkakutyája is van, és ezek bizony komolyan veszik az őrző-védő feladatokat. A barátnője azonban az első pillanattól bátran közlekedhetett a négylábúak által védelmezett területen is, mert az ebek azonnal megérezték, hogy Ildikó ezen túl, a “falkához” tartozik. Úgy bánnak vele, mint egy királynővel: keresik a kegyeit, ő pedig nem fukarkodik a simogatással.

Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot

A Charme zenekar tagjai mellett természetesen azért sincs könnyű dolga a pároknak, mert a két fiú körül rengeteg a női rajongó. A kísértés szinte minden percben ott lebeg a szerelmesek feje felett. Ildikó azonban a legkevésbé sem féltékeny.

– Amikor belevágtam ebbe a kapcsolatba, tudtam, mivel jár, ha egy énekes párja leszek – jelentette ki Ildikó. – Az én döntésem volt, hogy elfogadom ezt a helyzetet és megbízom a kedvesemben. Ehhez pedig tartom is magamat. Szerencsére ez fordítva is működik.

– Soha nem értettem, mi értelme a féltékenységnek – folytatta Jáger Gyula. – Ha egy kapcsolat során esélye van egy harmadiknak, az azt jelenti, valami nem működik már és el kell engedni, mert elmúlt a szerelem. Aki pedig menni akar, arra rá kell adni a kabátot!

Ildikó és Gyula elmondta: nem a bizalom az egyetlen alappillére a kapcsolatuknak.

– Szinte állandóan képesek vagyunk viccelni, hülyéskedni, – mondta lelkesen Ildikó. – Gyakorlatilag veszekedni sem tudunk, mert a vitáink rendre nevetésbe torkollanak. Amúgy sem szeretem ráerőszakolni a véleményemet másokra. Ha Gyula megkérdez, elmondom, amit gondolok, de támogatom akkor is, ha ő épp az ellenkezőjét szeretné tenni annak, amit javasoltam.

Az énekes is egyetért párjával abban, hogy nagyon vidám és felszabadult a közös életük.

– Mindig mókázunk egymással és nincs annál jobb, mint nevetéssel ébredni és nevetéssel aludni el.

Távol lesznek Valentin napon

Ildikó természetesen nem lehet ott minden fellépésen. A Charme zenekar februárban például Kanadába utazik, ahol több fellépésük is lesz. Gyulát ide sem kíséri el a kedvese, pedig a külföldi utazás időpontjára esik a szerelmesek ünnepe, Valentin napja is. Jáger Gyula szerint ez a körülmény azonban semmit sem befolyásol.

Ildikó velünk együtt örült a lehetőségnek, hiszen szakmailag számunkra fontos ez a kanadai meghívás – mesélte Jáger Gyula. – Biztos vagyok benne, hogy azért Valentin napon is tartjuk a kapcsolatot, hiszen a mai világban az Internet segítségével már minden földrajzi távolság legyőzhető.

Az énekes azt is elárulta: amikor visszaérkezik, biztosan bepótolják majd az ünneplést.

– Abban hiszek, hogy minden pillanatot meg kell élni. Nem érdemes a múlton rágódni vagy a jövő miatt aggódni, a jelent kell maximálisan megélni, ez a legbiztosabb alapja a boldog jövőnek. Én éppen ezért nem is szeretek ígéreteket tenni, mert úgy vélem, az számít, ami itt és most történik. Éppen ezért azt szoktam mondani Ildikónak, amely egészen biztosan őszinte szerelmi vallomás, és erősebb minden ígéretnél: most szeretlek!

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.