EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,68 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Hollywood is gyászolja Andy Vajnát

Felesége, Vajna Tímea és világsztárok is megható sorokkal búcsúztak Andy Vajnától. A producer 74 éves korában, vasárnap otthonában hunyt el.

„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé…” – kezdte közösségi oldalán Vajna Timi, aki 2013-ban lett a világhírű producer felesége.
„Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál, most hirtelen itt hagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon szeretlek!”


Hollywood „forradalmi erejének, kedves barátjának” nevezte Arnold Schwarzenegger Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall – Az emlékmás és a Terminator 3.: A gépek lázadása című filmjében dolgozott együtt. Vajna „bebizonyította, hogy nincs szüksége nagy stúdiókra, hogy olyan hatalmas filmeket készítsen, mint a Terminator 2. vagy a Total Recall – Az emlékmás. Hatalmas szíve volt, és az egyik legnemeslelkűbb pali volt. Hiányozni fog. Gondolataimban a családdal vagyok” – írta az amerikai színész Twitter-üzenetében.

Antonio Banderas, aki a Magyarországon forgatott, 1996-ban bemutatott Evita című film forgatásán dolgozott együtt a producerrel, szintén a Twitteren búcsúzott. „Isten veled, barátom. Köszönök mindent. Adios amigo mío. Gracias por todo” – írta spanyolul is.


 

Antonio Banderas fotó: profimedia

Sylvester Stallone, aki a Rambo-filmek főszereplője volt, az Instagramon búcsúzott a néhai producertől. A színész „úttörőnek” nevezte Vajnát. „Akkor hitt az »Első vér« című első Rambo-filmben, amikor még senki. Összetört a szívem” – írta.

Sylvester Stallone  fotó: Profimedia, Splash – aktivní

Andy Vajna fotó: Lokál

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.