2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Hollywood is gyászolja Andy Vajnát

Felesége, Vajna Tímea és világsztárok is megható sorokkal búcsúztak Andy Vajnától. A producer 74 éves korában, vasárnap otthonában hunyt el.

„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé…” – kezdte közösségi oldalán Vajna Timi, aki 2013-ban lett a világhírű producer felesége.
„Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál, most hirtelen itt hagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon szeretlek!”


Hollywood „forradalmi erejének, kedves barátjának” nevezte Arnold Schwarzenegger Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall – Az emlékmás és a Terminator 3.: A gépek lázadása című filmjében dolgozott együtt. Vajna „bebizonyította, hogy nincs szüksége nagy stúdiókra, hogy olyan hatalmas filmeket készítsen, mint a Terminator 2. vagy a Total Recall – Az emlékmás. Hatalmas szíve volt, és az egyik legnemeslelkűbb pali volt. Hiányozni fog. Gondolataimban a családdal vagyok” – írta az amerikai színész Twitter-üzenetében.

Antonio Banderas, aki a Magyarországon forgatott, 1996-ban bemutatott Evita című film forgatásán dolgozott együtt a producerrel, szintén a Twitteren búcsúzott. „Isten veled, barátom. Köszönök mindent. Adios amigo mío. Gracias por todo” – írta spanyolul is.


 

Antonio Banderas fotó: profimedia

Sylvester Stallone, aki a Rambo-filmek főszereplője volt, az Instagramon búcsúzott a néhai producertől. A színész „úttörőnek” nevezte Vajnát. „Akkor hitt az »Első vér« című első Rambo-filmben, amikor még senki. Összetört a szívem” – írta.

Sylvester Stallone  fotó: Profimedia, Splash – aktivní

Andy Vajna fotó: Lokál

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.