2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Hoppá! Titokban megnősült L. L. Junior

Sem a barátaik, sem pedig a családtagok nem tudtak az énekes tervéről. L.L. Junior pár napja osztotta meg rajongóival, hogy Dominikán nyaral, de azt nem árulta el, hogy szerelme is vele van.

Az énekes és szerelme, Körtvélyessy Kinga (35) mesébe illő ceremónián mondta ki a boldogító igent. Az ifjú házaspár csak a Blikknek mesélt az esküvő részleteiről.


– Egy itteni állampolgár, Gustavo segített mindent leszervezni. Jött értünk az L.L. Junior rendszámú autó, majd elvitt minket egy helikopterhez, azzal mentünk át egy szigetre. Két spanyol tanúnk volt, a szertartást is egy helyi férfi tartotta. Fantasztikus zenekar volt, meseszerű volt az egész – idézte fel a történteket Junior, akitől felesége vette át a szót – írja a portál.

A Blikknek a menyasszony is mesélt a ceremóniáról, amiről korábban úgy gondolta, bizonyára nagyon meg lesz majd hatódva, ha egyszer kimondja az igent. Kiderült, ez nem így történt, mert minden idegszálával arra koncentrált, hogy minden jól sikerüljön.


Az ifjú pár olyannyira titokban esküdött meg, hogy sem a barátoknak sem pedig családjuknak nem szóltak az esküvőről.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.