EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Egyéb Hódmezővásárhely

Huszonhárom pár ropta a Gregus diákbálján

Január 26-án összesen 23 pár lépett a parkettre, hogy a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola diákbálján megmutassák, milyen tánclépéseket sajátítottak el az elmúlt hónapokban.

A táncokat idén is Bakacsiné Rostás Edit és Bakacsi László tanították be, akik elmondták, hogy a próbákat október elején kezdték el. Először heti egy próbát tartottak, majd januártól hetente kétszer gyakoroltak. – Nagyon könnyű volt együtt dolgozni a diákokkal, mert nagyon szorgalmasak voltak. Igyekeztek elsajátítani azt, amit tanítottunk nekik – tette hozzá Bakacsiné Rostás Edit.


23 pár lépett a parkettre

A közönség két táncot láthatott, egy salsát és egy bécsi keringőt. A táncokat a diákok választották ki, a zenét pedig a tanárokkal közösen határozták meg. Óriási dicséretet érdemelnek a gyerekek, hiszen tánc közben akadt egy kis technikai probléma, és a zene elhallgatott. Ám a táncosokat ez nem zökkentette ki, és zene nélkül táncolták végig a produkciót.

– Rettentően büszkék vagyunk rájuk. Olyan volt, mintha ez így lett volna megbeszélve, pedig nem. A technika ördöge közbeszólt, de végig vitték a koreográfiát. Nagyon ügyesek voltak – értékelte a diákokat Bakacsi László.

A nyitótánc után jöhetett az önfeledt mulatozás, és a szórakozás. A bulizáshoz a zenét Arany-Tóth Attila és partizenekara szolgáltatta.

Kapcsolódó Cikkek