2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Így csapatták a futballsztárok szilveszterkor

A futballsztárok sem akartak kimaradni szilveszter éjszakáján az ünneplésből, így megadták a módját az új esztendő köszöntésének. Mutatjuk, hogyan búcsúztatták 2018-at a világ legjobb labdarúgói.

Cristiano Ronaldo


Az ötszörös aranylabdás portugál idősebb fia, Cristiano Jr. és kedvese, Georgina Rodríguez társaságában köszöntötte az újévet Dubajban.

Lionel Messi


A Barcelona klasszisa szülővárosában, Rosarióban szilveszterezett, három fia és felesége társaságában.

Neymar

A PSG sztárja Brazíliában búcsúztatta 2018-at a barcás Arthur Melo és a szörföző Gabriel Medina társaságában. A sportolókat egyébként egy kisebb hadseregnyi bomba nő is körülvette.

Kylian Mbappé

A francia világbajnok barátjával, Ousmane Dembélével ünnepelt Párizsban, ahol bemutatta kalapcégének új modelljeit.

Daniel Sturridge

A 29 éves angol válogatott támadó Liverpool egyik szórakozóhelyén bulizta át magát 2019-be barátnője, Jourdan Dunn társaságában.

Diego Costa

Az Atlético Madrid csatára testvérével szeretett volna koccintani éjfélkor, azonban Jair elaludt, így a futballistának nem volt más választása, mint hogy felébressze. Ezt természetesen csak úgy tudta megtenni, hogy petárdákat robbantott fel mellette az ágyon.

 

Dani Alves

A védő Wesley Safadao brazil énekes egyik koncertjén bukkant fel, ahol megmutatta tánc- és dobtudását, a közönség nagy örömére.

 

Marcelo

A BL-győztes brazil védő csendes körülmények között, a családjával töltötte a szilvesztert, egy madridi étteremben, de legalább egy bohócorrot sikerült felvennie.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.