2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

Így csinálna szentet a Soros-média a szír terroristából

Mint arról már mi is beszámoltunk,a táblabíróság többek között terrorcselekmény bűntettében is bűnösnek találta másodfokon a Cipruson élő szír férfit, aki részt vett 2015 szeptemberében a határzár ostromában Röszkénél.

Most pedig Soros birodalma próbálja szerencsétlen bevándorlónak, hősnek beállítani a férfit, aki kövekkel támadt a rendőrökre és rájuk uszította az agresszív tömeget.


Soros álcivil szervezetei a bíróság elé vitték Ahmed H.-t, hogy kártérítést pereljenek ki, arra hivatkozva, hogy mennyire megviselte őt az, amit róla mondtak. A szír terrorista azonban a bíróság előtt rosszul játszotta a szerepét, azt sem tudta világosan elmondani, hogy valójában mi zavarja – számol be az ügyről az Origo.

Szívet facsaró tudósításokat szerettek volna írni a balliberális fake news-portálok a rendőröket dobáló szír kártérítési peréről, de nem sikerülhetett tökéletesen, mert a férfi a bíró kérdéseire többször is belezavarodott abba, hogy vajon miért is érte sérelem. Olyanokat mindenesetre sikerült mondania az agresszív támadást levezénylő Ahmed H-nak, hogy napokig sírt, amikor kiderült, hogy csúnyákat mondanak róla – tudatja a portál.


A férfit minden áron ártatlannak beállító balliberális sajtó nagy valószínűséggel nem sokat elemezte az alábbi  videót:

A Soros-birodalom egyik hazai bástyájának számító Amnesty International többször is követelte Ahmed H. szabadon bocsátását. „Engedjék szabadon Ahmed H.-t” címen petíciót és adománygyűjtést is indítottak. Azt követelték, hogy mentsék fel a terrorcselekmény vádja alól, “ne kapcsolják össze a migráció és terrorizmus kérdését” és engedjék már Ahmed H-t vissza Ciprusra – írja az Origo.

A lap beszámolója szerint A Soros-Sargentini jelentés azt hazudta, hogy Ahmed H.-t azért ítélték el, mert át akarta hozni a családját a magyar-szerb határon, miközben a valóság az, hogy kövekkel dobálta a határt védő magyar rendőröket.

A terroristát védő Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány volt igazságügy-minisztere sem tagadta, hogy a férfi a rendőrökre támadt, sőt hatrendbeli erőszakot is beismert, bár tagadta, hogy ez terrorizmus lenne.

Az Origo összegzése szerint tehát nyilvánvalóan látszik, hogy Ahmed H. egy köztörvényes bűnöző, aki egy agresszív migráns tömeget megafonnal irányított a rendőrök ellen és kövekkel dobálta a határt és Magyarországot védő rendőket. Róla akarják egészen arcátlan módon bebizonyítani, hogy egy ártatlan, depressziós, sírós szegény bevándorló, nem pedig terrorista. A per során azonban kiderült, a szerepét nem sikerült betanítani neki, a sorosista előadás hatalmasat bukott.

Kapcsolódó Cikkek