EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Külföld

Így manipulálták a sajtót Sorosék

Megint lebuktak Sorosék. Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői  a milliárdosnak a migrációs krízis idején. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé. A cél az volt, hogy az emberekben szánalmat ébresszenek a menekültek iránt.

A DC Leaks hackercsoport által kiszivárogtatott dokumentumokból kiderül, hogy emberei kétnaponta írtak helyzetjelentéseket Sorosnak a migrációs helyzetről 2o15 és 2o16 között – írja a Magyar Idők. Az egyik legaktívabb jelentésíró Gregory Maniatis, az egyik bevándorlást támogató Soros-szervezet igazgatója, aki G. Maniatis néven írta alá jelentéseit.


Ezekben a dokumentumokban Maniatis a médiában megjelent cikkeket és írásokat is összegyűjtötte, és azt javasolta, hogy terhes nőket, gyerekeket ábrázoló fotókkal kell illusztrálni a migrációs témájú újságcikkeket, hogy az olvasókban szánalmat ébresszenek, és be akarják fogadni a szíriai menekülteket.

Maniatis korábban az ENSZ egyik migrációért felelős képviselőjének volt a tanácsadója, majd a washingtoni Migrációs Politikai Intézet vezető munkatársa lett, így együttműködött az Európai Bizottsággal, az Európai Parlamenttel, tehát brüsszeli befolyása megkérdőjelezhetetlen.


A jelentésekben szerepelnek politikusok – Frans Timmermans, az EP alelnöke, Angela Merkel német kancellár, vagy éppen Orbán Viktor miniszterelnök – nyilatkozatai is, persze a Sorosnak magyarázattal szolgáló kommentárokkal. A dokumentumokból kitűnik, hogy Magyarország a kerítés építésével igen sok bosszúságot okozott Soros embereinek.

Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus szerint Brüsszelben a Soros-tervet hajtják végre, migránsokat akarnak betelepíteni Európába.

– Soros személyesen ad eligazítást az Európai Bizottság legfőbb vezetőinek, akikkel az elmúlt időszakban legalább 20 alkalommal találkozott. A milliárdos fizetett emberei a markukban tartják és befolyásolják az EP jelentős részét, több mint 220 képviselőt, köztük a magyar baloldal EP-képviselőit is, akik az elmúlt években megszavaztak minden egyes migránspárti javaslatot – fogalmazott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Európában is megjelent koronavírus!

    Európában is megjelent koronavírus!

    Franciaországban is megjelent a tüdőgyulladást okozó új koronavírus, ez az első megerősített eset Európában – jelentette be Agnes Buzyn francia egészségügyi miniszter péntek esti sajtótájékoztatóján.

  • Földrengés Törökországban, nagyon sok halott

    Földrengés Törökországban, nagyon sok halott

    Erős, 6,8-as fokozatú földrengés rázta meg pénteken helyi idő szerint 20 óra 55 perckor (közép-európai idő szerint 18 óra 55 perckor) Délkelet-Törökországot. A rengés hipocentruma Elazig tartomány Sivrice körzetében, 6,75 kilométeres mélységben volt – közölte a török katasztrófavédelem.