EUR: 323,17 Ft
CHF: 288,30 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Ilyen nincs! Ariana Grande egy grillsütőt tetováltatott magára

Az elmúlt években már sok olyan bakival találkozhattunk, mint amit most Ariana Grande, amerikai énekes és színésznő követett el saját kárára. Régen nagy divat volt kínai, vagy japán jeleket tetováltatni, ám ezt sokan úgy tették, hogy fogalmuk sem volt azok jelentéséről. Most azonban a művésznő is valami ilyesmibe szaladhatott bele, ugyanis kinek jut eszébe felvarratni magára azt a szót, hogy grillsütő.

A válasz után nem kellett sokáig kutatni, ugyanis Grande kisasszony elmondása szerint legutóbbi dala, a 7 Rings címét akarta tenyerére tetováltatni japánul. Ez még rendben is lenne, ám a japán elég bonyolult nyelv. A felirat ugyanis így néz ki: 七輪. A két kanji külön-külön hetet és gyűrűt jelent.


/Fotó: Instagram

Ám ha együtt használják, a jelentése teljesen megváltozik. Hogy mire? Egy grillsütőre. A 七輪, vagy másképp a shichirin ugyanis grillezőt jelent, amin többnyire a japánok halakat és más egyéb húsokat sütnek.

Arina miután rájött, mekkora baklövést követett el, azonnal levette a korábban még büszkén mutogatott fotót annak ellenére, hogy már elkésett ezzel. Az internet nem felejt. Mindezek után pedig próbálja meg valaki röhögés nélkül végighallgatni az énekesnő 7 Rings című számát. Nehéz lesz.

Frissítés:

Alig egy nap elteltével megjelent egy újabb fotó az énekesnő insta sztoriában, amin bemutatta, hogy javíttatta a bakit. Ennyi volt a jó öreg grillsütő pályafutása, a helyesírási hiba javítva lett. Ráadásul egy szívecskét is hozzácsapott még.

/Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek