EUR: 323,45 Ft
CHF: 290,71 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Sport

Indiába megy Sastin Marianna

Tavasztól Sastin Marianna Indiába költözik. Az ok nagyon egyszerű: férje, Wöller Ákos a dél-ázsiai országban kapott munkát, világbajnok birkózónőnk így a kisgyermekükkel együtt márciustól Lucknow-ban fog lakni.

– Ez az indiai város 600 kilométerre Keletre található Delhitől. A sztori ott kezdődött, hogy Vinesh Phogat edzőt keresett magának, és úgy néz ki, hogy Ákos fogja felkészíteni az olimpiára. A tervek szerint a férjem februárban már elutazik Indiába, márciusban Olivérrel követem őt. Persze, az én esetemben lesz némi plusz utazás, hiszen a válogatott edzőtáboraira hazajövök – mondta Sastin Marianna.


A 62 kilogrammos birkózó egyébként nagy tervekkel vág neki a 2019-es évnek.

– Bízom benne, hogy az idei év legalább annyira sikeres lesz, mint a tavalyi volt. 2018-ban fantasztikus élményekben volt részem. Ott kezdődött, hogy megszületett kisfiúnk, Olivér. Aztán az év végére sikerült a lehető legjobb formába kerülnöm. A szülés, és egy sérülés miatt gyakorlatilag másfél évig nem versenyeztem. Mégis sikerült úgy összeraknom magam, hogy a hazai rendezésű birkózó-világbajnokságon végül ötödik lettem – mondta Sastin Marianna.

Kapcsolódó Cikkek