EUR: 323,53 Ft
CHF: 290,99 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Egyéb Szekszárd

Ingyenes nyelvtanfolyamok indulnak

A Szekszárdi Szakképzési Centrum egy GINOP-pályázat keretében februárban újabb ingyenes képzéseket indít angol, német és orosz nyelven. A 120 órás nyelvi készségfejlesztő tanfolyamokra 16 és 65 év közötti jelentkezőket várnak, a képzések várható helyszínei a megyeszékhely mellett a megye több városa.

Ábrahám Norbertnek, a Szekszárdi Szakképzési Centrum főigazgatójának tájékoztatása szerint az idegen nyelvi készségek fejlesztését célzó pályázat keretében 150 millió forint támogatásban részesül az intézmény, hogy angol, orosz és német nyelvű tanfolyamokat indítson.


Az ingyenes képzés 2019 februárjától indulna, amely  szintfelméréssel kezdődne Illusztráció: Nagy Nándor

– Ingyenes tanfolyamokról beszélhetünk, amelyek olyan 16 és 65 év közötti jelentkezőknek szólnak, akiknek nincs diplomájuk. Az ingyenes képzés februártól indulna, amely értelemszerűen szintfelméréssel kezdődne. Nagyon fontos, hogy az egyes képzések helyszínein a csoportlétszám 14 fő legyen. Terveink szerint a képzések Szekszárdon, Dombóváron, Tamásiban, Bonyhádon, Pakson és Dunaföldváron indulnának. Fontos kiemelnem, hogy a Szekszárdi Szakképzési Centrum weboldalán minden fontos információt megtalálhatnak az érdeklődők – mondta az intézmény főigazgatója.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek