EUR: 333,96 Ft
CHF: 306,41 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Egyéb Dunaújváros

Iskolanyitogató a Gárdonyiban

Közeledik az iskolaválasztás ideje az óvodáskorú gyermekek szülei számára. Az általános iskolák nyílt napokkal igyekeznek megismertetni az intézményeket az érdeklődőkkel. Legutóbb a Gárdonyi Géza Általános Iskola várta jövendőbeli tanulóit.

Az óvodáskorú gyermekek számára szervezett eseményen az intézményben folyó munka mellett a jövendőbeli tanítónőkkel is megismerkedhettek a gyermekek és szüleik. Ezenkívül betekintést nyertek a Gárdonyiban zajló táncművészeti oktatásba is, valamint megismerhették a sporttagozatos osztályok mindennapjait is, és természetesen nyílt tanórákat is látogathattak. A Gárdonyiban február 13-án délután negyed öttől a leendő elsősök mesefoglalkozáson vehetnek részt.

Az első osztályban tanító pedagógusok mutatták be az iskolát a gyermekeknek (fotó: Gárdonyi iskola)

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.