EUR: 325,80 Ft
CHF: 296,62 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Belföld

Ismét a legígéretesebb startupokat keresi a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

Ismét a legígéretesebb startupokat keresi a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a startup vállalkozások Be Smart versenyéhez közeledve – mondta Szalai Piroska, az alapítvány kuratóriumi elnöke az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Hozzátette: olyan vállalkozásoktól várnak írásbeli pályázatokat január 28-án délig, amelyek már piacra léptek, rendelkeznek prototípussal.


Elmondta: a verseny nyertesei külföldi bemutatkozásra, kapcsolatépítésre kapnak lehetőséget. A nyertesekből négy olyan csapatot szerveznek, amelyek Magyarországot képviselik majd a világ startup bemutatóin, illetve versenyein. Az egyik csapat részt vesz a világ egyik legdinamikusabban növekvő technológiai fórumán, a dublini Futurescope-on, egy másik a Rheinland Pitch-re, a Rajna parti városok legnagyobb startup versenyére jut majd ki. A harmadik, szlovák startupokat is magában foglaló csapat az áprilisi Budapest startup fórumon ismerteti fejlesztésüket, míg a negyedik a lisszaboni Smart Cities Summit kiállításon mutatkozhat be – magyarázta.

Kapcsolódó Cikkek