2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Érd

Ismét érdi lány lett Pest Megye Szépe

Fotó: Kacziba Renáta

Nagyszabású gálaest keretében január 12-én hirdették ki a II. Pest Megye Szépe verseny döntőjének eredményét a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban. A korona, a legutóbbi vetélkedéshez hasonlóan, ismét érdi lány, Kis Korinna fejére került. Mint az eredményhirdetést követően elmondta: azért jelentkezett, mert egy nő rengeteg magabiztosságot tanulhat egy ilyen verseny során, amit később az élet számos területén tud kamatoztatni. A „legsportosabb” versenyzőnek, a vecsési Szöllősi Enikőnek a Lokál szerkesztősége különdíját Bognár Nándor szerkesztő adta át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.