EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

J.Lo, a kortalan istennő

Jennifer Lopez egy elképesztő fotósorozaton mutatta meg idomait a Harper’s Bazaarban. Az énekesnő idén lesz 50 éves, ezért biztos, hogy hamarosan még több vérpezsdítő kép készül róla. Az elmúlt időszakban sokszor leesett már az állunk attól, hogy a sztár szépsége mennyire időtlen, és az évek múlásával csak egyre gyönyörűbb lesz. Összegyűjtöttük a legszexibb képeit.

Credit line: Profimedia, Mega Agency

 Credit line: Profimedia, Mega Agency

Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Credit line: Profimedia, Beem

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.

 • Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Az év legmelegebb hónapjait a családok is igyekszenek minnél jobban kihasználni, és egy részét nyaralással tölteni. A szülők többsége azonban nincs tisztában azzal, hogy kisgyermekkel mikortól, hova és hogyan érdemes elutazni.