EUR: 322,27 Ft
CHF: 287,27 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Érd

Játék a könyvtárban

A városi könyvtár rendezvénysorozattal köszönti a 40 éves Érdet

Érd városi rangra emelkedésének 40. évfordulóját 2019 januárjában ünnepli a város. Ebből az alkalomból városszerte lesznek különféle események, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár az egész évet e jeles esemény köré szervezi.


Januártól decemberig tartó, két fordulóból álló programsorozat keretében különféle feladatokkal, foglalkozásokkal és rendezvényekkel várják az olvasókat. A játékos feladatokra elsősorban családok, négy-öt fős baráti társaságok jelentkezését várják, de az egyéni indulókat is szívesen fogadják. A feladatokat életkortól függetlenül teljesíthetik mindazok, akik saját jogon vagy csapatuk bármely tagja révén rendelkeznek érvényes tagsággal, valamint elfogadták a könyvtár adatkezelési tájékoztatóját. A játék feltétele a hiánytalanul, olvashatóan kitöltött jelentkezési lap, illetve tizenhat éves kor alatti résztvevők esetén a kiegészítő nyilatkozat leadása.

Gyermekrajz kiállítás a könyvtárban

Az indulókat olvasójegyük alapján azonosítva. A jelentkezések és a feladatmegoldások januártól adhatók le személyesen vagy a könyvtár www.csukalib.hu honlapján keresztül.

Folyamatos csatlakozásra is lehetőség lesz az év közben kedvet kapó indulók számára. Az egyes feladatok teljesítése nincs határidőhöz kötve: a megoldások egyesével is beküldhetők, vagy akár több egyszerre, legkésőbb szeptember 20-ig.

További részletek megtudhatók a könyvtár honlapjáról.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.