EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 16., szombat
Ödön

Egyéb Sopron

Jeges Sopron

Szépen fejlődik a jégkorong Sopronban! A Soproni Jégkorong Sportegyesület fiatal versenyzői nemrég rangos tornán vettek részt Budapesten a Magyar Jégkorong Szövetség szervezésében. A kicsiknek sikerült felvenniük a versenyt nagy múltú csapatokkal is. A fiatal korosztályokban a taglétszám meghaladta a százat, míg a felnőttek körében ötvennél is több főt számlál az egyesület, de a női hoki ugyancsak nagy sikernek örvend. Szintén örömteli az ovihoki program sikere, hiszen öt helyi óvodából, több mint harminc gyermek jégkorongozik Sopronban. A sportággal kapcsolatos hír még, hogy első alkalommal rendezik még a jégkorong sportegyesület bálját február 8-án a Solo étteremben. Zenél a Bendzsó duó, mindenkit szeretettel várnak.

Fotó: Sopjég

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.