EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Sopron

Jeges Sopron

Szépen fejlődik a jégkorong Sopronban! A Soproni Jégkorong Sportegyesület fiatal versenyzői nemrég rangos tornán vettek részt Budapesten a Magyar Jégkorong Szövetség szervezésében. A kicsiknek sikerült felvenniük a versenyt nagy múltú csapatokkal is. A fiatal korosztályokban a taglétszám meghaladta a százat, míg a felnőttek körében ötvennél is több főt számlál az egyesület, de a női hoki ugyancsak nagy sikernek örvend. Szintén örömteli az ovihoki program sikere, hiszen öt helyi óvodából, több mint harminc gyermek jégkorongozik Sopronban. A sportággal kapcsolatos hír még, hogy első alkalommal rendezik még a jégkorong sportegyesület bálját február 8-án a Solo étteremben. Zenél a Bendzsó duó, mindenkit szeretettel várnak.

Fotó: Sopjég

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.