2020. július 16., csütörtök
Valter

Belföld

Jézus állítólagos zalai reinkarnációja pénzt és sze­xet kért hí­ve­i­től

Rászorulóknak szánt adományból élt kiskirályként a Zala me­gyei Tes­kán­don az a 65 éves férfi, aki azt ál­lí­totta: ő Jézus re­in­kar­ná­ci­ója. A volt hívek beszámolója szerint a szektában gyó­gyí­tás he­lyett lelki zsa­ro­lás­sal fiatal lányokat csalt ágyába, amit a Ri­post-nak két érin­tett is megerősített.

Háromszáz főnél is nagyobb szektát alakított ki az a Teskándon élő férfi, aki azt hirdette, hogy Jézus reinkarnációja. A csaló állítása szerint spirituálisan gyógyította híveit, ám később kiderült, hogy fiatal híveivel gyógyítás helyett szexel, az adományokra szánt pénzt pedig magára költi – írja a lap.

/Fotó: Ripost

Azt állította, hogy Jézus reinkarnációja/Fotó: Ripost

A teskándi férfi az igen lepusztult jánkahegyi házában, illetve hívei lakásán tartott csoportos szeánszokat, ahol többnyire betegséggel küszködő, gyógyulni vágyó hívők 8 ezer forintot fizetve 20 percet kettesben tölthettek a mesterrel. Ezek a találkozók a férfi állítása szerint a hívei gyógyulását szolgálták. Ám most kiderült, hogy ezeken a beszélgetéseken hálózta be az általa kiválasztott lányokat, akiket agykontrollal befolyásolt, majd szexuális kapcsolatra késztetett.


Itt folytak a csaló szeánszai

/Fotó: Ripost

– A szeánszain be kellett csuknunk a szemünket, miközben ő arról beszélt, hogyan legyünk jobb emberek, a világvégén pedig csak ő tud majd menteni minket. Miközben hallgattam, teljesen átvette az agyam fölött az irányítást. Ha tettem valamit, az jutott eszembe, mit szólna a mester, ha megtenném – mondta Rebeka a Ripostnak, aki arról is beszámolt, hogyan próbálta behálózni és szexuális kapcsolatra késztetni a magát Jézus reinkarnációjának tartott csaló férfi.

– Egy alkalommal félrehívott és a házába invitált. Azt hittem, félrement az életem és segíteni akar, ám a harmadik találkozás alkalmával azt mondta: csókoljam meg! Tudtam, hogy meg fog történni a csók és kérésére a szex is. Szinte hallottam, hogy „ha ezt az Úr kéri tőlem, mégsem mondhatok nemet!”. Öt alkalommal voltunk együtt. Nagyon megalázó volt, de úgy éreztem, hogy a gyógyítások mellett a kevés szabadidejét is rám szánja és én milyen jogon kérném ki, hogy ezen változtasson – részletezte a férfi módszereit a lány.

S hogyan bukott le az álgyógyító?

– Mindig azt mondta, azért nem tudunk együtt lenni, mert mennie kell a kórházba gyógyítani! Miközben egymást váltottuk a lányokkal… Akkor derült fény az egészre, amikor az élettársa, akit a segítő angyalának állított be, megunta, hogy folyamatosan megcsalja, és mindent elmondott nekünk, híveknek – magyarázta Rebeka.

Később kiderült, hogy a „mester” Teskándon egy igazi palotában élt, luxuskörülmények között, amit az adományokból épített fel.

Jézus csaló reinkarnációjának luxusháza

/Fotó: Ripost

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek