EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Belföld

„Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök”

Újabb rasszista felvétel került elő Sneider Tamásról – számolt be a Hír TV. A Jobbik elnöke megválasztása után kijelentette: „Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök.” Sneidert korábban egy mozgássérült roma férfi megverése miatt ítélte el a bíróság.

„Régi hibákat” emlegetve mentegette a megvett és a kollaborált ellenzéki sajtó Sneider Tamás Jobbik-elnököt, amikor végre nagy nehezen leírta róla, hogy fiatalkorában szkinhedbandájával botokkal és kábeldarabokkal megvert egy mozgássérült roma férfit, amiért el is ítélte a bíróság. Igaz, a magukat függetlennek tartó ellenzéki lakájmédiumok azután is mentegették Sneidert, hogy kiderült: 2016-os esküvőjükön felesége náci karlendítéssel üdvözölte a násznépet. Nincs ez másként most sem, amikor egy rasszista hangfelvételt közölt Sneiderről a Hír TV.


– Ugyanis, valóban, már az elején elmondtam, én tudok egy kicsit a nép embere lenni, a nép gyermeke, eszünk egy kis bográcsot, bográcsolunk, így, úgy, amúgy, másrészt pedig én tudok lenni az úgynevezett erős ember kategóriája. Aki meg tudja védeni az országot, az embereket, és a többi. Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök, ugye, sorolhatnám…” – mondja egy most kiszivárgott hangfelvételen tavaly májusi elnökké választását követően Sneider. Párttársai pedig nevetnek a háttérben. A Jobbiknak magyarázat helyett most is csak fenyegetésre futotta.

Továbbra is fenyegetőzik az ellenzék által mentegetett szkinhed-pártelnök
MTI Fotó: Soós Lajos

Sneider azután sem mond le pártelnöki posztjáról, hogy egyre sűrűsödnek körülötte a náci-, rasszista-, antiszemita-botrányok. Korábban Szávay István országgyűlési képviselő dicsekedett egy zsidó nő megverésével, egy másik jobbikos honatya, Kulcsár Gergely pedig leköpte a Duna-parti holokauszt-emlékművet.


 

Újságírókat fenyeget a jobbikos

Veréssel fenyegetett meg újságírókat Pál Gábor, a Jobbik szentendrei képviselőjelöltje, aki az ellenzéki tüntetéseken trágár kifejezéseket használó („ba***ák arcon magukat” stb.) diáklányt vette védelmébe. Pál úgy megverné azokat a sajtómunkásokat, akik leírják az igazságot a diáklányról, hogy „besz*rnának, és a mentők, rendőrök, tűzoltók helyszinelnének”. A bejegyzést később módosította. Erre egyetlen választ adhatunk: a „helyszinelnének” hosszú í-vel írandó…

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek