EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,68 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Jolie kiakadt Pitt új választottja miatt

Angelina Jolie teljesen kiakadt exe új kiszemeltje miatt. Mint korábban megírtuk, Brad Pitt és Charlize Theron karácsony óta randizgatnak, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A két nő azonban sosem ápolt jó viszonyt. Sokszor dolgoztak már együtt, de mindig nagy volt köztük a feszültség, és folyamatosan vitatkoztak. Ezek után érthető, hogy Jolie nem örül egyik legnagyobb ellensége és Pitt viszonyának. Ki is jelentette, hogy Brad nem viheti el magával a gyerekeket, ha Theron is ott van.

Profimedia, Grosby Group

Profimedia, Abaca

Profimedia, Barcroft Media

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.