2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Jolie kiakadt Pitt új választottja miatt

Angelina Jolie teljesen kiakadt exe új kiszemeltje miatt. Mint korábban megírtuk, Brad Pitt és Charlize Theron karácsony óta randizgatnak, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A két nő azonban sosem ápolt jó viszonyt. Sokszor dolgoztak már együtt, de mindig nagy volt köztük a feszültség, és folyamatosan vitatkoztak. Ezek után érthető, hogy Jolie nem örül egyik legnagyobb ellensége és Pitt viszonyának. Ki is jelentette, hogy Brad nem viheti el magával a gyerekeket, ha Theron is ott van.

Profimedia, Grosby Group

Profimedia, Abaca

Profimedia, Barcroft Media

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.