2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Jolie nem hívta meg lányuk születésnapjára Pittet

Az utóbbi időben úgy tűnt, rendeződik Angelina Jolie és Brad Pitt viszonya.

Az egykori sztárpár éveken át tartó pereskedés után megegyezett, hogy közösen nevelik gyermekeiket, de úgy tűnik ebbe a színésznő csak látszólag nyugodott bele. Angelina és Brad közös lánya, Zahara ugyanis a napokban ünnepelte tizennegyedik születésnapját, amire édesanyja hatalmas bulit szervezett. Az eseményen pedig minden családtag és barát ott volt, kivéve az apját, akinek Jolie még meghívót sem küldött. Zahara pedig nagyon hiányolta, a buli után órákig zokogott.

Profimedia, Backgrid USA

Profimedia, Splash – aktivní

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.