EUR: 317,01 Ft
CHF: 279,40 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Jolie nem hívta meg lányuk születésnapjára Pittet

Az utóbbi időben úgy tűnt, rendeződik Angelina Jolie és Brad Pitt viszonya.

Az egykori sztárpár éveken át tartó pereskedés után megegyezett, hogy közösen nevelik gyermekeiket, de úgy tűnik ebbe a színésznő csak látszólag nyugodott bele. Angelina és Brad közös lánya, Zahara ugyanis a napokban ünnepelte tizennegyedik születésnapját, amire édesanyja hatalmas bulit szervezett. Az eseményen pedig minden családtag és barát ott volt, kivéve az apját, akinek Jolie még meghívót sem küldött. Zahara pedig nagyon hiányolta, a buli után órákig zokogott.

Profimedia, Backgrid USA

Profimedia, Splash – aktivní

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.