EUR: 323,44 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Jön az ötödik baba Gordon Ramsay-éknél

Az új év sem marad sztárbabák nélkül, máris három kispapa jelentette be az örömhírt, hogy érkezik a gólya. A sort Gordon Ramsay kezdte, aki nejével ötödik gyermekét várja.

A pár 2016 nyarán komplikációk miatt elveszített egy babát, később azt mondták, nem tesznek le az ötödik piciről, de sokáig nem próbálkoztak. Most azonban ismét örömhírrel kezdték az új évet: tavaszra várják a legifjabb Ramsay-t. Az 52 éves francia színész Vincent Cassel és 21 éves modell felesége, Tina Kunakey nyár elejére várják első közös babájukat, a gólyahírt szilveszter éjjelén jelentették be egy meztelenfotóval. Kobe Bryant és felesége, Vanessa Bryant szintén akkor közölték, hogy 2019 tavaszán negyedik kislányuk is megszületik.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.