EUR: 334,29 Ft
CHF: 306,55 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Egyéb Sopron

Jubileumi sportgála

Harmincadik alkalommal rendezik meg a sportgálát január 27-én 16 órától a Novomatic Arénában. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata elismeri azokat a soproni sportolókat, akik 2018-ban eredményesen képviselték városunkat az országos bajnokságokban és a nemzetközi versenyeken. Az eseményen fellép az Ocho Macho, a Sopron Táncegyüttes, a Dirty Dance Sopron, a lemezeket DJ Jokó pörgeti. A belépés díjtalan!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.