EUR: 324,62 Ft
CHF: 298,92 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Karácsony Gergely a városházára vinné Soros embereit

– A kutatásokból azt látom, hogy én vagyok az a jelölt, aki a sokszínű, változást akaró tömeget meg tudom szólítani, én lehetek az az egy, aki meg tud küzdeni mindannyiunkért – jelentette ki Karácsony Gergely a baloldali főpolgármester-jelöltek vitáján – idézi fel a Magyar Idők. 

Karácsony úgy fogalmazott, hogy egy nyitott városházát szeretne, ahová behívják a civil szervezeteket is. A Párbeszéd aspiránsa annak örülne, ha a budapesti önkormányzat épületé­ben láthatná a Transparency Internationalt, a Levegő Munkacsoportot, a Greenpeacet, és a How To Help Humanityt.


Ők többnyire a hazai Soros-világ, akik a hírhedt tőzsdespekuláns eltartottjai és bérrabszolgái: az ideológia – univerzális emberi jogok – mellett ez a kör bizony nem csak lelki táplálékot, hanem sok tíz-, összességében százmilliókat is kap évente.

Soros György álcivil szervezetei (angol rövidítésük alapján: NGO-k) már korábban is online kampányt indítottak annak érdekében, hogy az Európai Parlament megszavazza a Sargentini-jelentést, és ezzel aktiválják Magyarország ellen a hetes cikkely szerinti eljárást és természetesen a migránsok szabad vonulását igyekeznek segíteni az Európai Unióba.


A politikus tervei között van az is, hogy ha főpolgármesterré választanák, azonnal kezdeményezné a Liget-projekt leállítását, mert szerinte egy ilyen beruházás a főváros bármely rozsdaövezetébe való.

A szocialisták jelöltje, Horváth Csaba azt állította, hogy ő nem csupán az ellenzék, hanem egész Budapest jelöltje, több mint egy évtizedes tapasztalata pedig megkülönbözteti a „trolloktól és amatőröktől”. Megismételte egyik ígéretét is, miszerint ha őt választják meg Tarlós István utódjának, akkor a főváros minden itt befizetett tíz adóforintból egy forintot megtart. Horváth és Karácsony azzal nyugtatták meg a mintegy százfőnyi hallgatóságot, hogy bármelyikük is kerekedjen felül a jelöltségért folytatott küzdelemben, később is támogatják egymást – írja a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek