EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Kétkedve fogadták az Exatlonban Emesét

Újabb két taggal bővült a Bajnokok és a Kihívók csapata az Exatlonban. Még a kékek örültek az erősítésnek, a pirosakat sokként érte Sáfrány Emese érkezése. A lányok pedig máris elkezdték kiutálni új társukat. 

Sáfrány Emese szeretne bizonyítani az Exatlonban fotó: TV2

 

Kedd este új tagokkal bővült a TV2 Exatlon Hungary két csapata. A Kihívókhoz Facskó Szidónia és Drobina Norbert, a Bajnokokhoz pedig Sáfrány Emese és Esztergályos Patrik csatlakozott.


– Nagyon izgatottan vártam, hogy csatlakozzak a piros csapathoz. Bízom benne, hogy méltó helyem lesz. (…) A csapat kedves, befogadó, úgyhogy azt gondolom, a beilleszkedéssel nem lesz gond. Általában jól ki szoktam jönni a lányokkal és a fiúkkal is – mondta Emese, aki bizonyította ügyességét, hiszen már az első napon volt győztes futama. A Bajnokok ennek ellenére vesztettek, így vissza kellett térniük a villából a táborba. A verseny után pedig elkezdték kibeszélni a korábban felnőttfilmekben szereplő Európa-bajnok légtornászt.

Emese (balra), Patrik, Panka és Rajmund elvesztette a villáért folytatott harcot fotó: TV2

 

– Ő amúgy honnan jött, vagy mik az eredményei? Hogy került be a csapatba? – kezdte Panka. – Nekem amúgy ismerős, de nem tudom hová tenni. Viszont továbbra sem tudom, mi az a légtánc – folytatta Reni, majd Gelencsér Timi is megkérdőjelezte, mitől bajnok Sáfrány Emese.


Férfi sportolóink sem fogadták túl szívélyesen az légtornászt. – Ki van jól informálva az újonnan jött sportolónkról? Most akkor minek nevezzelek? – viccelődött Ungvári. – Mesit egy kicsit gyengének láttam a pályán. Nagyon komoly teljesítményre van szükség, amit szeretnénk is látni – tette hozzá Dombi Rudolf. A Bajnokok azonban bíznak Emesében, aki mindent megtesz azért, hogy bizonyíthasson az Exatlonban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Élre tört a Toy Story 4.

    Élre tört a Toy Story 4.

    118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

  • Így lehet nevelőszülő

    Így lehet nevelőszülő

    Az SOS Gyermekfalvak friss kutatása szerint a megkérdezett emberek fele nincs tisztában a nevelőszülővé válás pontos feltételeivel és azzal, hogy hazánkban hatalmas hiány van belőlük.