EUR: 323,73 Ft
CHF: 292,08 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Belföld

Ki fogadja be a terroristát?

A bevándorláspárti brüsszeli képviselőknek kellene befogadniuk a röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt Ahmed H.-t, ha már kampányoltak érte – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Közölte, hogy levélben fordult több mint két tucat EP-képviselőhöz, akik pár hónapja Ahmed H. szabadon engedését követelték. Írásában arra kéri őket, hogy ha akkor olyan fontos volt a férfi szabadsága, akkor most járjanak közben a kormányuknál, és fogadják be Ahmed H.-t az országukba. A migráns idegenrendészeti őrizetben várja, hogy kiutasítása után legyen egy ország, amely befogadja.


A kommunikációs igazgató elmondta: levelének címzettjei között van többek között a holland zöldpárti Judith Sargentini, „a bevándorláspárti politika egyik fő szónoka, Soros egyik legfőbb szövetségese” is.

Mint ismert, a szír Ahmed H. társaival 2015-ben megostromolta a magyar határt Röszkénél. Nemcsak dobálta, de fenyegette is a rendőröket, és végül terrorcselekmények miatt ítélték el. Mivel kiutasították az országból, kiadatási őrizetbe került, de egyetlen ország sem fogadja be.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarország egyik fő gazdasági potenciálja az agrárium és az élelmiszeripar

  Magyarország egyik fő gazdasági potenciálja az agrárium és az élelmiszeripar

  A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek külkereskedelme évről évre nagymértékben hozzájárul a nemzetgazdaság pozitív egyenlegéhez, ezért makrogazdasági jelentősége meghatározó – mondta Nagy István agrárminiszter a külgazdasági attasék éves értekezletén, Budapesten az Agrárminisztérium (AM) tájékoztatása szerint.

 • Szijjártó: Észak-Macedónia uniós integrációja európai érdek

  Szijjártó: Észak-Macedónia uniós integrációja európai érdek

  Egész Európa érdeke, hogy Észak-Macedónia és a térség többi országa mihamarabb az Európai Unió tagjává váljon – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Szkopjéban, a Bujar Oszmani észak-macedón miniszterelnök-helyettessel közös sajtótájékoztatóján.

 • A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

  A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

  A Magyar Suzuki Zrt. immár harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat. A vállalat magabiztos 14,12 százalékos részesedéssel vezeti a hazai autópiacot. 19 292 új Suzuki személyautót regisztráltak tavaly Magyarországon, 27%-kal többet, mint az azt megelőző évben, 58 százalék – 11 127 db – az Esztergomban gyártott közönségkedvenc Vitara volt.