EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,10 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb X.kerület

Ki süti a legfinomabbat?

A kőbányai önkormányzat süteménykészítő pályázatot hirdet nyugdíjasok részére, farsangi mulatsággal egybekötve. A versenyen minden kőbányai lakcímmel rendelkező nyugdíjas személy indulhat, aki nem foglalkozik hivatásszerűen a sütéssel, és kedvet érez kreativitása, cukrásztudása megmérettetéséhez.

Februárban kiderül, kié a legjobb
( Fotó: Sáfár Tibor)

A jelentkezési határidő 2018. január 28. A pályázatok benyújtása lehetséges papíralapon a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. információjánál (1105 Budapest, Szent László tér 7–14.), illetve elektronikusan a [email protected] e-mail-címen. A jelentkezési lap megtalálható a kobanya.hu weboldalon, helyszíni jelentkezésre nincs lehetőség. A versenyt február 7-én, szerdán 14–18 óra között rendezik a KÖSZI színháztermében.


A pályázóknak a versenyre történő jelentkezéskor mellékelniük kell versenysüteményük receptjét és fantázianevét. Egy személy maximum egy szilárd halmazállapotú, szeletelhető süteménnyel pályázhat. A versenyen való részvétel ingyenes. A pályázóknak a frissen elkészített süteményeket a verseny napján fogyasztásra kész állapotban, két darab, körülbelül húsz centiméter átmérőjű hasznos területtel rendelkező, egyszer használatos tálalóeszközön kell a verseny helyszínére szállítani. A helyszínen nincs lehetőség további, befejező műveletre.

A sütemények szállítási határideje: 2018. február 7. 12.30. A pályázatokat a zsűri az illat, a látvány, a különlegesség és az ízhatás szempontjai szerint bírálja el. A legsikeresebb sütemények alkotói jutalomban részesülnek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.