2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Kiborult a Trónok harca befejezése miatt a sorozat sztárja

Gyászolja a Trónok harca végét Kit Harington a sorozat Havas Jonja. Szerinte a széria meg fogja változtatni azt, amit a televíziózásról gondolunk.

Magyar idő szerint április 15-én hajnalban mutatja be az HBO a Trónok harca utolsó, nyolcadik évadát. A rajongók már tűkön ülve várják a befejezést és azt, hogy hosszú évek után végre kiderüljön kié lesz a Vastrón. A forgatókönyv részleteit hét pecsétes titokként őrzik az alkotók, így a színészeknek nincs könnyű dolguk mostanában, hogy mondjanak is valamit az újságíróknak meg ne is. A Havas Jont alakító Kit Harington például elárulta, hogy bizony meggyászolta a sorozat befejezését.


“Amikor egy sorozat befejeződik, olyan érzése van az embernek, mint amikor egy könyv utolsó lapjára ér. Gyászolja a karaktereket, a sztorit, az élményt, amit az alkotás okozott neki. Nem csak a nézők számára, de nekünk, színészeknek is valami hasonló megrázkódtatás lesz a Trónok harca nélkül élni, hiszen a stáb egy része 9 évig dolgozott A tűz és jég dala regények adaptációján” – idézte Kit Haringtot a Sorozatwiki. A színészt arról is kérdezték, hogy happy end lesz-e a sorozat vége?

“Nem nevezném a Trónok harca lezárását boldognak, de annyit megígérhetek, hogy a nézők elégedettek lesznek az utolsó képsorok láttán. Úgy gondolom, hogy a széria meg fogja változtatni azt, amit jelenleg a televíziózásról gondolunk és új szintre emeli a sorozatokat” – mondta a színész a The Zoe Ball Breakfast Show-ban.


A színész egyébként korábban azt is elárulta, hogy saját szobrát is megtartotta a forgatásról, ami a mostani előzetesben szerepelt.

 

Kit Haringtonhoz hasonlóan a Daeneryst alakító Emilia Clarke is szomorú volt a sorozat befejezése miatt.

„Amikor vége volt, az utolsó napon csak sírtam, mint egy csecsemő. Teljesen el voltam veszve. Fura, de csodálatos volt, hogy megkaptam ezt az új szerepet, nem is különbözhetne jobban a régi munkámtól. Tíz év hosszú idő, mintha az egyik végtagomat veszítettem volna el. 22 éves voltam, amikor besétáltam a Trónok harca díszletébe, a karakterrel együtt nőttem fel” – mondta a színésznő.

Credit line: Profimedia, Landmark

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.