EUR: 317,01 Ft
CHF: 279,40 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Kiborult a Trónok harca befejezése miatt a sorozat sztárja

Gyászolja a Trónok harca végét Kit Harington a sorozat Havas Jonja. Szerinte a széria meg fogja változtatni azt, amit a televíziózásról gondolunk.

Magyar idő szerint április 15-én hajnalban mutatja be az HBO a Trónok harca utolsó, nyolcadik évadát. A rajongók már tűkön ülve várják a befejezést és azt, hogy hosszú évek után végre kiderüljön kié lesz a Vastrón. A forgatókönyv részleteit hét pecsétes titokként őrzik az alkotók, így a színészeknek nincs könnyű dolguk mostanában, hogy mondjanak is valamit az újságíróknak meg ne is. A Havas Jont alakító Kit Harington például elárulta, hogy bizony meggyászolta a sorozat befejezését.


“Amikor egy sorozat befejeződik, olyan érzése van az embernek, mint amikor egy könyv utolsó lapjára ér. Gyászolja a karaktereket, a sztorit, az élményt, amit az alkotás okozott neki. Nem csak a nézők számára, de nekünk, színészeknek is valami hasonló megrázkódtatás lesz a Trónok harca nélkül élni, hiszen a stáb egy része 9 évig dolgozott A tűz és jég dala regények adaptációján” – idézte Kit Haringtot a Sorozatwiki. A színészt arról is kérdezték, hogy happy end lesz-e a sorozat vége?

“Nem nevezném a Trónok harca lezárását boldognak, de annyit megígérhetek, hogy a nézők elégedettek lesznek az utolsó képsorok láttán. Úgy gondolom, hogy a széria meg fogja változtatni azt, amit jelenleg a televíziózásról gondolunk és új szintre emeli a sorozatokat” – mondta a színész a The Zoe Ball Breakfast Show-ban.


A színész egyébként korábban azt is elárulta, hogy saját szobrát is megtartotta a forgatásról, ami a mostani előzetesben szerepelt.

 

Kit Haringtonhoz hasonlóan a Daeneryst alakító Emilia Clarke is szomorú volt a sorozat befejezése miatt.

„Amikor vége volt, az utolsó napon csak sírtam, mint egy csecsemő. Teljesen el voltam veszve. Fura, de csodálatos volt, hogy megkaptam ezt az új szerepet, nem is különbözhetne jobban a régi munkámtól. Tíz év hosszú idő, mintha az egyik végtagomat veszítettem volna el. 22 éves voltam, amikor besétáltam a Trónok harca díszletébe, a karakterrel együtt nőttem fel” – mondta a színésznő.

Credit line: Profimedia, Landmark

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.