2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Kiderült! Ide temetik Andy Vajnát

Már szerda délután állt a 200 négyzetméteres díszpavilon a Fiumei Úti Sírkert 19-es parcellájánál.

Andy Vajna filmproducert családja kérésére zárt körben búcsúztatják csütörtökön.


Arnold Schwarzenegger magángéppel érkezett Budapestre, repülője szerda este landolt Ferihegyen. “Andy Vajna hatalmas sikereket ért el pályafutása során, ő az amerikai álom megtestesítője” – idézi a sztár szavait a Ripost.hu. “Kemény ember volt, akkor is véghez vitte, amit eltervezett, ha mások azt mondták, kudarcra van ítélve” – emlékezett Schwarzenegger barátjára.

Mint arról a Lokál is beszámolt, a színész beszédet mond a Fiumei úti sírkertben Andy Vajna temetésén. A producer, kormánybiztos 75 éves korában, január 20-án halt meg.


A sírhelyet szinte az utolsó pillanatban jelölték ki, hiszen kedd délután még csak sejteni lehetett, hogy a tavaly márciusban elhunyt Demján Sándor üzletember sírjának melyik oldala felől lesz majd a Golden Globe-díjas filmes végső nyughelye. Úgy tudni, hogy a jobb oldali helyre esett a család választása, és a Miniszterelnökség is közbenjárt, a végső szót pedig özvegye, Vajna Tímea mondta ki – írja a Ripost.hu.

Andy Vajnát saját halottjának tekinti a magyar kormány és a Magyar Nemzeti Filmalap is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.