EUR: 323,70 Ft
CHF: 292,26 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Kiderült! Ide temetik Andy Vajnát

Már szerda délután állt a 200 négyzetméteres díszpavilon a Fiumei Úti Sírkert 19-es parcellájánál.

Andy Vajna filmproducert családja kérésére zárt körben búcsúztatják csütörtökön.


Arnold Schwarzenegger magángéppel érkezett Budapestre, repülője szerda este landolt Ferihegyen. “Andy Vajna hatalmas sikereket ért el pályafutása során, ő az amerikai álom megtestesítője” – idézi a sztár szavait a Ripost.hu. “Kemény ember volt, akkor is véghez vitte, amit eltervezett, ha mások azt mondták, kudarcra van ítélve” – emlékezett Schwarzenegger barátjára.

Mint arról a Lokál is beszámolt, a színész beszédet mond a Fiumei úti sírkertben Andy Vajna temetésén. A producer, kormánybiztos 75 éves korában, január 20-án halt meg.


A sírhelyet szinte az utolsó pillanatban jelölték ki, hiszen kedd délután még csak sejteni lehetett, hogy a tavaly márciusban elhunyt Demján Sándor üzletember sírjának melyik oldala felől lesz majd a Golden Globe-díjas filmes végső nyughelye. Úgy tudni, hogy a jobb oldali helyre esett a család választása, és a Miniszterelnökség is közbenjárt, a végső szót pedig özvegye, Vajna Tímea mondta ki – írja a Ripost.hu.

Andy Vajnát saját halottjának tekinti a magyar kormány és a Magyar Nemzeti Filmalap is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.