2020. január 25., szombat
Pál

Sport

Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

Farkas Mátyás sportmenedzser akarta anyagilag jelentősen megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát, a saját anyagi érdekeit szem előtt tartó szakember a válogatott sztárjátékosát és egy másik klubot akart felhasználni a piszkos ügylethez – tudta meg a PestiSrácok.hu.

Mint arról a lap elsőként beszámolt, a menedzser megkörnyékezte az érvényes szerződéssel rendelkező játékost, hogy látszatérdeklődéseket jelentsen be a klubjánál, amivel felveri a saját árát. Ezt követően – ha minden a menedzser akarata szerint történik – a játékos új szerződést csikar ki a klubjától, magasabb fizetésért, hiszen a Fradi nyilván szeretné megtartani húzóemberét. A haszonleső menedzser egyébként egy másik, jó nevű klubot is bevett volna, amelynek az érdeklődő szerepét kellett volna eljátszania. Ezzel senki sem járt volna jól, csak a játékosügynök, hiszen a Fradi pénzt és egyik kiválóságát veszíti el, az „érdeklődő” klub a hitelességét, a játékos pedig a becsületét és sportemberi nagyságát.


Az üzlet azonban nem jött össze, mert a sztárjátékos észnél volt, és elhajtotta a pénzeszsákokra vágyó menedzsert.

A PestiSrácok.hu szerette volna elérni a Fradit lehúzni igyekvő kézilabdás botrányban érintett menedzsert, többszöri próbálkozásukra sem sikerült.

A portál azt ígéri, amint ha sikerül kapcsolatba kerülni a menedzserre, bemutatják az ő álláspontját is.

Kapcsolódó Cikkek