EUR: 323,39 Ft
CHF: 290,89 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Egyéb Dunaújváros

Kik legyenek az idei fellépők? Ön dönt!

A 2019-es, sorrendben már tizenegyedik DUDIK Fesztivált június 12–15. között rendezik meg az Alsó Duna-parton. A fesztiválozók a rendezvény közösségi oldalán szavazhatnak a fellépőkről.

Az idei évben is lehetőséget biztosít a DUDIK Fesztivál szervezőcsapata a jövendőbeli látogatóknak, hogy beleszóljanak abba, kiket hívjanak meg a június 1215. között megrendezendő koncertsorozatra. A tizenegyedik minifesztiválnak 2019-ben is az Alsó Duna-part ad otthont, ahol az elmúlt években már a magyar alternatív, rock- és popzene színe-java koncertet adott. Nem meglepő, hogy szinte „hazavárják” a rajongók a zenekarokat: erről tanúskodik az esemény Facebook-oldala, ahol a majdani közönség javaslatot tehet arra, hogy az idén kik szórakoztassanak.


Akár a Magashegyi Underground zenekart is javasolhatják a fesztiválozók a DUDIK-ra (fotó: Juhász Vivien Klára)

Az előző évi DUDIK egyik legjobb koncertjét a Vad Fruttik adta, így nem meglepő módon a több száz hozzászóló jelentős része ismét szívesen látná Likó Marcellt és bandáját Dunaújvárosban. Szintén sokan hallgatnák meg a Halott Pénzt, a 30Y-t, Kowalsky meg a Vegát, vagy éppen a Tankcsapdát, és természetesen a dunaújvárosi kötődésű Quimbyt. A DUDIK szervezőcsapata minden bizonnyal mérlegeli az elvárásokat, és azoknak megfelelően állítja össze a fesztivál programját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Legjobbjait díjazta a BVSC

  Legjobbjait díjazta a BVSC

  A BVSC idén is megrendezte hagyományos kerti partijukat, ahol több olimpiai kerettag is elismerésben részesült.

 • Kevés lesz az idei méztermés

  Kevés lesz az idei méztermés

  A szélsőséges időjárás nem csak az emberekre, hanem a növény- és állatvilágra is rossz hatással van. Megérzik ezt a méhészek is, akik ebben az évben a több éves átlagtermelésnek csupán nagyjából a felét tudják majd kipergetni.

 • Milliókat kapott véletlenül

  Milliókat kapott véletlenül

  Különleges ügyben született döntés a Szekszárdi Járásbíróságon, az elmúlt napokban. Még 2016 októberében történt, hogy egy nőnek a rendszeresen folyósított havi 267 euró járadék helyett 267 ezer eurót utalt át az ügyben sértettként szereplő gazdasági társaság.