2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Extra

Kitálalt! Kendőzetlen vélemény Jennifer Anistontól

Kíméletlenül őszinte véleményt mondott a színésznő Návai Anikónak. A BEST magazinban olvasható interjúból az is kiderül, Jennifer Aniston mit gondol édesanyjáról, aki a gyönyörű modell Nancy Dow-ról.

„Anyám meg… gyönyörű volt, én viszont nem voltam az, és mindig bennem volt, hogy meg kell felelnem egy olyan anyukának, aki főleg magával van elfoglalva. Eszembe nem jutott volna, hogy modellkedjek, mert egyenesen is alig tudtam járni, nemhogy a kifutón. Nem voltam bájos, nem voltam elegáns jelenség” –idézi a Blikk.hu Aniston visszaemlékezését.


Persze nem maradhatott ki a beszélgetésből Brad Pitt sem.

„A szakmában gyerekkoromtól fogva megtanultam a túlélési technikákat, és főleg azt, hogy a humor szinte mindenre a legjobb gyógyszer. Különben sosem éreztem magam jól drámában, valahogy nem az én műfajom. Az idő is sokat segít, ha elveszítesz valakit, aki fontos, mindegy, hogy testvér, szülő, szerelem vagy barát. Régen sokkal több energiát fektettek a szüleink abba, hogy együtt maradjanak. Sokszor nem kellett volna, mert nem érte meg, de legalább a végsőkig próbálták megmenteni a házasságukat. Mára minden eldobhatóvá, lecserélhetővé vált. Ellustultunk, ma már nem érték egy kapcsolat” – felelte a színésznő.

Kapcsolódó Cikkek